Annosjakelu

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu on apteekkimme tarjoama palvelu, jossa toimitamme säännöllisesti käytettävät lääkkeet ja ravintolisät pakattuina käteviin kerta-annospusseihin kahdeksi viikoksi kerrallaan. Pussiin on merkitty päivämäärä ja kellonaika, mikä kertoo lääkkeen oikean ottoajan. Tämä on hyödyksi erityisesti, kun käytössä on useita eri lääkkeitä tai lääkitys sisältää erikoisannosteluja (esimerkiksi lääkkeitä, jotka otetaan joka toinen päivä tai vain yhtenä päivänä viikossa). Palvelu on tarkoitettu sekä yksityisille asiakkaille että palvelutaloille.

Lääkitysturvallisuus
Annosjakelun alkaessa tarkistamme asiakkaan kokonaislääkityksen, päällekkäisyydet ja yhteisvaikutukset. Apteekki hoitaa asiakkaan annosjakelureseptien uusimisen.

Maksut
Annosjakelussa maksat jakelupalkkion lisäksi vain toimitetuista lääkkeistä. Jaellut lääkkeet ovat normaalilla tavalla Kela-korvattavia. Myös annosjakelupalkkiosta on mahdollista saada Kela-korvaus, mikäli asiakas on yli 75-vuotias ja käytössä on vähintään 6 Kela-korvattavaa lääkettä.

Kustannustehokkuus

Annosjakeluyksikössä käytetään jaettavista lääkkeistä suurempia edullisia pakkauskokoja. Lääkkeet toimitetaan kahdeksi viikoksi kerrallaan, joten lääkityksen muuttuessa kotiin ei jää turhaan suuria määriä esimerkiksi käytöstä poistuneita lääkkeitä.

Kotiinkuljetus
Meiltä on myös mahdollista saada annosjakelulääkkeille kotiinkuljetus (15 km etäisyydellä apteekilta + Keravan alue). Vaihtoehtoisesti pussit voi noutaa kahden viikon välein apteekistamme.

Yhteistyö
Meillä on annosjakelussa yli 1000 asiakasta. Suurin osa asiakkaista on Vantaa-Keravan hyvinvointialueelta. Toimimme yhteistyössä Pharmac Finland Oy:n kanssa. Pharmacilla on kokemusta annosjakelusta jo vuodesta 2008.

Sopisiko annosjakelu sinulle tai läheisellesi? Soita ja kysy lisää palvelusta! Puh. 040 534 0114