Kauneushoitola logo
Kauneushoitola hoitopöytä ja allas

Kauneushoitola sijaitsee samassa tiloissamme apteekin kanssa. Ihonhoidon ammattilaisemme tekevät mm. kasvo- ja jalkahoitoja, värjäyksiä ja sokerointeja. Hoitohuoneessa voit rentoutua rauhassa hoidon aikana ja katsella vaikka hoitolan katon tähtitaivasta. Kauneushoitolan valikoimiin kuuluvat luonnollisesti laadukkaat myymämme kosmetiikkatuotteet. Erikoisuutemme on ranskalainen Thalion sarja, joka on saanut erinomaista palautetta asiakkailta. Tutustu sarjaan tarkemmin täältä.

Ajat voit varata allaolevasta linkistä. Voit myös soittaa apteekkiin 09 348 9889 varataksesi ajan.

Lämpimästi tervetuloa kauneushoitolamme asiakkaaksi.

Kasvohoidon yhteydessä saat kosmetiikkaostoksista aina 10 % alennuksen.

Atopik kasvohoidot

Suomalainen apteekkisarja Atopik tunnetaan erityisosaamisestaan herkän ihon hoidossa.

Atopik Sensitive herkän ihonhoito 80 €

Atopik Sensitive- kasvohoito auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä vähentämään ihon punoitusta. Vahvistavan ja ihoa hemmottelevan hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta! Sopii erinomaisesti kuivalle, herkälle ja couperosaiholle. Tämä kasvohoito on hajusteeton.

Sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, hieronnan sekä kasvonaamion ja loppuvoiteet.

Atopik Anti-Age aikuisen ihon hoito 80 €

Kiinteyttävä ja ja ihoa uudistava Atopik Anti-Age hoito ehkäisee ja hoitaa ihon ikämuutoksia. Suomalaisen metsämustikkauutteen ja mustikansiemenöljyn antioksidantit kirkastavat ihoa antaen myös suojaa ympäristön haittatekijöiltä. Atopik Anti-Age kasvohoito on ylellinen tehohoito, jonka jälkeen iho on kimmoisampi ja heleämpi.

Sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, hieronnan sekä kasvonaamion ja loppuvoiteet.

Atopik Nuorten Balance tasapainottava ja puhdistava hoito 70 €

Puhdistava ja tasapainottava kasvohoito nuorelle iholle. Tässä hoidossa keskitytään epäpuhtauksiin, rauhoitetaan talituotanto sekä tasapainotetaan ihon toimintaa. Erinomainen hoito teini-ikäisille.

Sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen sekä kasvonaamion ja loppuvoiteet.

Atopik Aikuisten Balance tasapainottava ja puhdistava hoito 70 €

Puhdistava ja tasapainottava kasvohoito aikuiselle iholle. Tässä hoidossa keskitytään epäpuhtauksiin, rauhoitetaan ihon talituotanto sekä tasapainotetaan ihon toimintaa.

Sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, sivelyhieronnan sekä kasvonaamion ja loppuvoiteet.

Atopik Silmänympäryshoito 30 €

Varattavissa vain kasvohoidon yhteyteen.

Tehokas hoito väsyneelle silmänympärysiholle.

Atopik erikoisnaamio 10 €

Varattavissa vain kasvohoidon yhteyteen.

Erikoisnaamio, jossa päätehoaineena toimivat aktivoituneet probiootit! Naamio sopii kaikille, mutta sen tuoma suoja on erityisen tärkeä ärtyneelle ja herkälle iholle. Vahvistunut mikrobiomi hillitsee epäpuhtauksia, ruusufinniä ja aknea. Hyödylliset mikrobit tukevat ja tasapainottavat ihon suojakerroksen toimintaa.

THALION Kasvohoidot

Patentoidut aktiiviset ja tehokkaat ainesosat, uudet innovatiiviset keksinnöt sekä hyvin imeytyvät koostumukset takaavat välittömän ja vaikuttavan lopputuloksen. Thalionin omat laboratoriot valitsevat ja poimivat huolellisesti rikkaimmat merilevät raaka-aineiksi. Tämä käsityönä ja luontoa kunnioittaen suoritettu prosessi mahdollistaa raaka-aineiden tehokkaan hyödyntämisen, aktiiviaineiden säilymisen sekä aineosien jäljitettävyyden aina lopulliseen tuotteeseen saakka.

THALION Ocean secret luksus kasvohoito 150 €

THALION Ocean secret luksus kasvohoito kiinteyttämään, kohottamaan, kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoa.

Thalionin laboratoriot ovat suunnitelleet Ocean Secrets – Extraordinary Anti-ageing Facial -kasvohoidon. Se keskittää Thalionin teknologisen osaamisen välittömien tulosten ja ainutlaatuisen aistikokemuksen saavuttamiseen. Tämä ainutlaatuinen kasvohoito perustuu innovatiiviseen merihelmiin, jotka muotoilevat kasvojen ääriviivat ja kiinteyttävät ihoa. Tämä todellinen luksushoito aikaansaa tehokkaat kiinteyttävät tulokset sekä hellii hieronnallaan ja tarjoilee monipuolisen aisteja hyväilevän kokemuksen.

THALION Väsyneen ja Elottoman ihon hoito 80 €

Tehokas virkistävä hoito väsyneelle ja elottomalle iholle, joka kaipaa välitöntä virkistystä. Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta ja erikoisnaamio, hoidossa hoidetaan myös silmänympärysiho.

THALION kasvohoito pigmenttimuutoksille sekä kirkastamaan ihoa 95 €

Tämä tehokas kaksivaikutteinen kasvohoito vaalentaa tehokkaasti pigmettimuutoksia sekä ehkäisee niiden syntyä. Patentoitu aktiivinen ainesosa Pylawhite®,joka on uutettu makro-merilevästä ja syntynyt 5 vuoden tutkimuksen tuloksena, toimii solujen sydämessä vähentäen tummia läiskiä ja kirkastaen ihoa; C-vitamiini tehostaa kollageenin tuotantoa kiinteyttää ja kirkastaa ihoa tehokkaasti Iho on kiinteämpi, iho on heleä ja tummat täplät ovat epäselviä.

THALION herkän ihon hoito 85 €

Tämä hoito on todellinen rauhoittamisen viilentävä lähde iholle. sen patentoidut merestä peräisin olevat rauhoittavat aktiiviset aineosat kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa sekä palauttavat sen luonnollisen tasapainon.

THALION Kosteuttava kasvohoito 75 €

Täydellisesti virkistynyt ja kosteutettu iho saa takaisin pehmeyden ja hehkun. Kiristävät tuntemuksset häviävät. Sopii kaikille ihotyypeille jotka kärsivät kuivasta ja/tai pintakuivasta ihosta. Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, erikoisnaamio ja loppuvoiteet.

Kasvohoidot

Erikoiskasvohoito 75 min, 105 €

Erittäin tehokas hoito elvyttämään ja korjaamaan kaikkia ihon ongelmia, hoidossa keskitytään ihon yksilöllisten tarpeiden huomioimiseen sekä korjaamaan mahdollisia ongelmia ja parantamaan ihon omia toimintoja.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, aktiiviseerumin, tehostavan hieronnan, erikoisnaamion ja loppuvoiteet sekä ihonhoitosuunnitelman kotihoitoon.

Tehokasvohoito 60 min, 85 €

Tehokasvohoito on laitteellinen hoito, jossa ihontarpeiden mukaan hyödynnetään timanttihiontaa sekä ultraääntä. Hoito kirkastaa ja uudistaa ihoa sekä puhdistaa hellävaraisesti. Sopii etenkin aikuiselle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, ihontarpeiden mukaisen laitteen, tehoseerumin, naamion ja loppuvoiteen.

Peruskasvohoito 60 min, 70 €

Ihon perustarpeiden ylläpitämiseen tarkoitettu hoito, tuotteet räätälöidään ihotyypinmukaisesti. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteen.

Ultraäänipuhdistus 60 min, 85 €

Hellävaraiseen ihon puhdistamiseen. Kivuton ja tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikää katsomatta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, naamion, seerumi ja loppuvoiteen sekä ihonhoitosuunnitelman kotihoitoon

Timanttihionta 60min, 85 €

Timanttihionta on tehokas ihoa kirkastava ja uudistava hoito. Sen avulla voidaan vaikuttaa erityyppisiin ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen, tukkoisuuteen, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin sekä aknen jättämiin pinnallisiin arpiin. Hoito sisältää, alkupuhdistuksen, timanttihionnan, hoitoseerumin, naamion ja loppuvoiteet sekä ihonhoitosuunnitelman kotihoitoon.

Puhdistava kasvohoito 75min, 70 €

Hoito sopii niin nuorelle ihon puhdistukseen kuin aikuiselle iholle, sisältää mekaanisen ihon puhdistuksen. Tuotteet räätälöidään ihon tarpeiden mukaisesti, hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion, seerumin ja loppuvoiteen sekä ihohoitosuunnitelman kotihoitoon

Ripsien ja kulmien käsittelyt

Ripsien ja kulmien värjäys & muotoilu 40e

Kulmien värjäys & muotoilu 25e

Kulmien muotoilu (vain hoidon yhteydessä) 15e

Ripsien värjäys (vain hoidon yhteydessä) 20e

Sokeroinnit

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä

Ylähuulen sokerointi 15 €

Kainaloiden sokerointi 25 €

Käsivarsien sokerointi 40 €

Säärten sokerointi 45 €

Reisien sokerointi 45 €

Selän sokerointi 45 €

Rinnan sokerointi 45 €

Vatsan sokerointi 45 €

Sokerointipaketti (Sääret ja reidet) 75 €

Bikinilinjan sokerointi (vain naisille) 35 €

Brasilialainen sokerointi (vain naisille) – ensimmäinen kerta 80 €

Brasilialainen sokerointi (vain naisille) – jatkokerrat 60 €

 

Jalkahoidot

Täydellinen jalkahoito 75min 95 €

Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta sekä loppuvoide (ei sisällä lakkausta).

Jalkahoito 60 min 75 €

Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistimine sekä voide (ei sisällä lakkausta).

Virkistävä jalkahoito 30 min 40 €

Jalkojen suolakuorinta, virkistävä ja kosteuttava savinaamio sekä voide.

Varpaankynsien leikkaus ja jalkakylpy 50 min 55€

Jalkojen kylvetys, kynsien leikkaus ja ohentaminen sekä kynsinauhojen siistiminen. Ei sisällä muuta jalkahoitoa.

Kasvohoidon yhteydessä saat kosmetiikkaostoksista aina 10% alennuksen.

Hoitojen varaus alla olevasta ”Siirry ajanvaraukseen” -painikkeesta.

Tai voit soittaa myös suoraan apteekkiin, puh 09 348 9889. Mikäli et ole varma, mikä hoito sinulle sopisi, kysy kosmetologeiltamme.

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!