Kauneushoitola kyltti

Kauneushoitola sijaitsee samassa tiloissamme apteekin kanssa, jossa ihonhoidon ammattilaisemme tekevät mm. kasvo- ja jalkahoitoja. Hoitohuoneessa voit rentoutua rauhassa hoidon aikana ja katsella vaikka hoitolan katon tähtitaivasta. Tammiston uuden apteekin kauneushoitolan valikoimiin kuuluvat luonnollisesti laadukkaat myymämme kosmetiikkatuotteet.

Kauneushoitola ajat voit varata allaolevasta linkistä Timmaa käyttäen. Voit myös soittaa apteekkiin 09 348 9889 varataksesi ajan.

Lämpimästi tervetuloa Tammiston Uusi Apteekki kauneushoitola asiakkaaksi!

Kasvohoidon yhteydessä saat kosmetiikkaostoksista aina 10 % alennuksen.

Siirry ajanvaraukseen
Kauneushoitola hoitopöytä ja allas

Atopik kasvohoidot

Suomalainen apteekkisarja Atopik tunnetaan erityisosaamisestaan herkän ihon hoidossa.

Atopik Sensitive herkän ihonhoito 80 €

Atopik Sensitive- kasvohoito auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä vähentämään ihon punoitusta. Vahvistavan ja ihoa hemmottelevan hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta! Sopii erinomaisesti kuivalle, herkälle ja couperosaiholle. Tämä kasvohoito on hajusteeton.

Sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, hieronnan sekä kasvonaamion ja loppuvoiteet.

Atopik Anti-Age aikuisen ihon hoito 80 €

Kiinteyttävä ja ja ihoa uudistava Atopik Anti-Age hoito ehkäisee ja hoitaa ihon ikämuutoksia. Suomalaisen metsämustikkauutteen ja mustikansiemenöljyn antioksidantit kirkastavat ihoa antaen myös suojaa ympäristön haittatekijöiltä. Atopik Anti-Age kasvohoito on ylellinen tehohoito, jonka jälkeen iho on kimmoisampi ja heleämpi.

Sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, hieronnan sekä kasvonaamion ja loppuvoiteet.

Atopik Nuorten Balance tasapainottava ja puhdistava hoito 70 €

Puhdistava ja tasapainottava kasvohoito nuorelle iholle. Tässä hoidossa keskitytään epäpuhtauksiin, rauhoitetaan talituotanto sekä tasapainotetaan ihon toimintaa. Erinomainen hoito teini-ikäisille.

Sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen sekä kasvonaamion ja loppuvoiteet.

Atopik Aikuisten Balance tasapainottava ja puhdistava hoito 70 €

Puhdistava ja tasapainottava kasvohoito aikuiselle iholle. Tässä hoidossa keskitytään epäpuhtauksiin, rauhoitetaan ihon talituotanto sekä tasapainotetaan ihon toimintaa.

Sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, sivelyhieronnan sekä kasvonaamion ja loppuvoiteet.

Atopik Silmänympäryshoito 30 €

Varattavissa vain kasvohoidon yhteyteen.

Tehokas hoito väsyneelle silmänympärysiholle.

Atopik erikoisnaamio 10 €

Varattavissa vain kasvohoidon yhteyteen.

Erikoisnaamio, jossa päätehoaineena toimivat aktivoituneet probiootit! Naamio sopii kaikille, mutta sen tuoma suoja on erityisen tärkeä ärtyneelle ja herkälle iholle. Vahvistunut mikrobiomi hillitsee epäpuhtauksia, ruusufinniä ja aknea. Hyödylliset mikrobit tukevat ja tasapainottavat ihon suojakerroksen toimintaa.

RVB Lab The Skin Kasvohoidot

RVB Lab perustuu uraauurtavaan tutkimustyöhön molekyylibiologiassa italialaisen apteekkisarja RVB -sarjan puhtaat ja stabiilit ja aktiiviset raaka-aineet, tiivistetyt koostumukset sekä erityiset kuljettimet takaavat ammattitason tulokset. RVB – sarja perustuu yli 50 vuoden tutkimustyöhön; tutkimus- ja kehitysosastossa kehitetään uraauurtavia ihonhoitotuotteita yhteistyössä tieteellisten yhteisöjen ja yliopistojen kanssa.

RVB-Age repair Kiinteyttävä kasvohoito 90 €

Aikuiselle iholle suunnattu hoito tasoittamaan ja ehkäisemään juonteita ja kiinteyden menetystä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehohieronnan, tehoseerumin ja erikoisnaamion sekä ihonhoitosuunnitelman kotihoitoon.

RVB-Hyalu C + Kirkastava kasvohoito 90 €

Hoito korjaa ihon sävyvirheitä, tasoittaa pigmenttimuutoksia, kirkastaa ja kosteuttaa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin, hieronnan ja naamion sekä ihonhoitosuunnitelman kotihoitoon.

Kasvohoidot

Erikoiskasvohoito 75 min, 105 €

Erittäin tehokas hoito elvyttämään ja korjaamaan kaikkia ihon ongelmia, hoidossa keskitytään ihon yksilöllisten tarpeiden huomioimiseen sekä korjaamaan mahdollisia ongelmia ja parantamaan ihon omia toimintoja.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, aktiiviseerumin, tehostavan hieronnan, erikoisnaamion ja loppuvoiteet sekä ihonhoitosuunnitelman kotihoitoon.

Tehokasvohoito 60 min, 85 €

Tehokasvohoito on laitteellinen hoito, jossa ihontarpeiden mukaan hyödynnetään timanttihiontaa sekä ultraääntä. Hoito kirkastaa ja uudistaa ihoa sekä puhdistaa hellävaraisesti. Sopii etenkin aikuiselle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, ihontarpeiden mukaisen laitteen, tehoseerumin, naamion ja loppuvoiteen.

Peruskasvohoito 60 min, 70 €

Ihon perustarpeiden ylläpitämiseen tarkoitettu hoito, tuotteet räätälöidään ihotyypinmukaisesti. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteen.

Ultraäänipuhdistus 60 min, 85 €

Hellävaraiseen ihon puhdistamiseen. Kivuton ja tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikää katsomatta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, naamion, seerumi ja loppuvoiteen sekä ihonhoitosuunnitelman kotihoitoon

Timanttihionta 60min, 85 €

Timanttihionta on tehokas ihoa kirkastava ja uudistava hoito. Sen avulla voidaan vaikuttaa erityyppisiin ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen, tukkoisuuteen, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin sekä aknen jättämiin pinnallisiin arpiin. Hoito sisältää, alkupuhdistuksen, timanttihionnan, hoitoseerumin, naamion ja loppuvoiteet sekä ihonhoitosuunnitelman kotihoitoon.

Puhdistava kasvohoito 75min, 70 €

Hoito sopii niin nuorelle ihon puhdistukseen kuin aikuiselle iholle, sisältää mekaanisen ihon puhdistuksen. Tuotteet räätälöidään ihon tarpeiden mukaisesti, hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion, seerumin ja loppuvoiteen sekä ihohoitosuunnitelman kotihoitoon

Ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilu

Ripsien ja kulmien värjäys & muotoilu 40e

Kulmien värjäys & muotoilu 25e

Kulmien muotoilu (vain hoidon yhteydessä) 15e

Ripsien värjäys (vain hoidon yhteydessä) 20e

Jalkahoidot

Täydellinen jalkahoito 75min 95 €

Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta sekä loppuvoide (ei sisällä lakkausta).

Jalkahoito 60 min 75 €

Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistimine sekä voide (ei sisällä lakkausta).

Virkistävä jalkahoito 30 min 40 €

Jalkojen suolakuorinta, virkistävä ja kosteuttava savinaamio sekä voide.

Varpaankynsien leikkaus 30 min, 45€

Kynsien leikkaus ja ohentaminen sekä kynsinauhojen siistiminen. Ei sisällä muuta jalkahoitoa.

Kasvohoidon yhteydessä saat kosmetiikkaostoksista aina 10% alennuksen.

Hoitojen varaus alla olevasta ”Siirry ajanvaraukseen” -painikkeesta.

Tai voit soittaa myös suoraan apteekkiin, puh 09 348 9889. Mikäli et ole varma, mikä hoito sinulle sopisi, kysy kosmetologeiltamme.

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!

Siirry ajanvaraukseen